Glas werkt, voor Libertas Leiden

Het afgelopen jaar heb ik parttime in de zorg gewerkt, voor Libertas Leiden. Werken en daarover schrijven; de kracht van zorgorganisatie Libertas Leiden van binnenuit zichtbaar maken. Een bijzondere ervaring, mooi om voor mensen van waarde te kunnen zijn! De eerste vijftig verhalen over mijn ervaringen in de zorg zijn gebundeld als boekje én de verhalen staan op glaswerkt.nl, mijn weblog.

Lees verder

Je verhaal in 400 woorden

Mensen maken het verschil, om dat zichtbaar te maken ben ik oktober 2017 gestart met Per Gezicht, je verhaal in 400 woorden. Eerst interviewen en dan schrijven, de waarde van een bedrijf of organisatie zichtbaar maken door middel van persoonlijke verhalen. Voor zzp'ers én voor bedrijven en organisaties zoals JAN Accountants, Haarlem Effect en de afdeling ECDW van gemeente Haarlem.

Lees verder

50 jaar Cramer Accountants

“Jan, heb je vandaag even tijd?” Een appje van Remco de Boer, de start van een mooie opdracht. “Cramer Accountants bestaat bijna 50 jaar en dat willen we vieren met een boekje.” Het boekje werd een prachtig boek van bijna 100 pagina's met een hardcover omslag.

Lees verder

Haarlem Effect, een terugblik

Trots en vereerd! Veronique de Kwant heeft 17 jaar aan het roer gestaan van welzijnsorganisatie Haarlem Effect, in die periode is er veel gebeurd. Ik mocht daar een verhaal over schrijven, een terugblik op 17 jaar Haarlem Effect. 

Lees verder

Honderden andere verhalen

Interviewen en dan schrijven. Over vrouwelijk leiderschap. Over werken op de corona-afdeling. Over werken bij een notariaat en wat dat zo interessant maakt. Over ambtelijke samenwerking. Over mensen die na een levenlang werken met pensioen gaan. Over... Nou ja, te veel om op te noemen en een feestje om te doen. Waarom? Omdat storytelling werkt én omdat ieder gesprek, iedere ervaring en ieder geschreven verhaal mij verder brengt. Kennis en bijzondere gesprekken, je kan er niet genoeg van hebben.