Geen verhaal is hetzelfde

Zomer 1994 ben ik als een blok gevallen voor internet, liefde op het eerste gezicht. De jaren daarna heb ik als zelfstandig marketeer gewerkt. Pionieren. Een geweldig avontuur en veel beleefd. Toch heb ik begin 2015 het roer omgegooid en sindsdien schrijf ik verhalen. Graag over mensen, want zij maken het verschil.

Over HR-professionals Maud, Inge en Lard, Isabelle en Mirte in opdracht van GITP. Over Cees, Rick en Tineke in opdracht van de Raphaelstichting. Over Camilla en Daan in opdracht van House of Skills. Over de vrijwilligers van een coronazorgteam. Over Else, Saskia, Ilknur en Nicole in opdracht van organisatieadviesbureau BuitenhekPlus. Over de medewerkers van een zorgorganisatie die na een levenlang werken met pensioen gaan. Over Nieuwe Nederlanders zoals Haider, Mashad, Ali, Farid, Shakuur en Matti. Over werken in de ouderenzorg op glaswerkt.nl. Over de medewerkers en gasten van een bijzonder Haarlems hotel. Over de klanten, medewerkers en partners van Cramer Accountants. Over Chantal, Tessa, Bernt, Simone, Pieter en ruim honderd anderen op pergezicht.nl. Over...

Zo kan ik nog uren doorgaan en geen verhaal is hetzelfde, dat maakt schrijven - verhalen vertellen over mensen - een feestje om te doen én een waardevolle marketingactiviteit. Meer weten over mijn werkwijze en de kracht van persoonlijke verhalen? Bel 0627 072925 en we maken een afspraak, leuk!