Glas werkt, voor Libertas Leiden

Het afgelopen jaar heb ik parttime in de zorg gewerkt, voor Libertas Leiden. Werken en daarover schrijven; de kracht van zorgorganisatie Libertas Leiden van binnenuit zichtbaar maken. Een bijzondere ervaring, mooi om voor mensen van waarde te kunnen zijn! De eerste vijftig verhalen over mijn ervaringen in de zorg zijn gebundeld als boekje én de verhalen staan op glaswerkt.nl, mijn weblog.

Eerder heb ik een maand of langer gewerkt voor Schoonmaakbedrijf Ruud Zander, Yarden Uitvaartzorg, Gerechtsdeurwaarderskantoor AGIN Boeder, Studio Hamerhaai, de Kennemer Praktijkschool, Strandpaviljoen San Blas, Voedselbank Haarlem, Technische verenfabriek Avek, Voetbalclub Telstar, Restaurant Kraantje Lek en Bibliotheek Zuid-Kennemerland.

Glas werkt, een maand of langer voor steeds een andere werkgever. Werken en daarover schrijven, de kracht van een bedrijf of organisatie van binnenuit zichtbaar maken. De verhalen staan op glaswerkt.nl en voor de meeste werkgevers zijn de verhalen gebundeld in een magazine of boekje. Glas Werkt, een feestje om te doen voor een nieuwsgierige verhalenverteller!