Glas werkt, voor Libertas Leiden

Het afgelopen jaar heb ik parttime in de zorg gewerkt, voor Libertas Leiden. Werken en daarover schrijven. Een bijzondere ervaring, mooi om voor mensen van waarde te kunnen zijn! De vijftig verhalen over mijn ervaringen in de zorg zijn gebundeld als boekje én de verhalen staan op glaswerkt.nl, mijn weblog.

Eerder heb ik een maand of langer gewerkt voor Schoonmaakbedrijf Ruud Zander, Yarden Uitvaartzorg, Gerechtsdeurwaarderskantoor AGIN Boeder, Studio Hamerhaai, de Kennemer Praktijkschool, Strandpaviljoen San Blas, Voedselbank Haarlem, Technische verenfabriek Avek, Voetbalclub Telstar, Restaurant Kraantje Lek en Bibliotheek Zuid-Kennemerland.

Glas werkt, een maand of langer voor steeds een andere werkgever. Werken, fotograferen en schrijven. De verhalen plus foto's staan op glaswerkt.nl én ze zijn per werkgever gebundeld in een magazine of boekje. Glas Werkt, een feestje om te doen voor een nieuwsgierige verhalenverteller! Dus heb je de gouden tip voor een volgende job? Laat het me gerust weten.