Je verhaal in 400 woorden

Mensen maken het verschil, om dat zichtbaar te maken ben ik oktober 2017 gestart met Per Gezicht, je verhaal in 400 woorden. Eerst interviewen en dan schrijven. Wie ben je, wat doe je en waarom? Je verhaal in 400 woorden, rechtenvrij te gebruiken én graag op pergezicht.nl gepubliceerd.

Inmiddels staat de teller op ruim 100 verhalen in 400 woorden en de meeste zijn ook op pergezicht.nl gepubliceerd. Het overgrote deel van de verhalen heb ik geschreven in opdracht van organisaties zoals Haarlem Effect, Borghouts Makelaars, Cramer Accountants, Uniqcare, JAN Accountants, Gemeente Haarlem, en Spaarneduin Makelaars.

Daarnaast heb ik een flink aantal mensen een verhaal op Per Gezicht aangeboden. Ter kennismaking of omdat ik hun verhaal graag wilde vertellen. Mensen zoals Matti Matloop, Chantal Star, Jacco Tuijn, Marion Boon, Bernt Schneiders, Niels Lauwers, Shirley Hill, Pals Brust, Thomas Streutgers en Ramon Philippo.

Het resultaat? Naast omzet is ook mijn netwerk enorm gegroeid. Maar eerst en vooral is interviewen en schrijven over mensen ontzettend leuk om te doen. Wie ben je, wat doe je en waarom? Die vragen hebben mooie gesprekken opgeleverd én ik heb er veel van geleerd, over mensen en wat hen drijft.